Knightsbridge School International in Montenegro

Knightsbridge škola u Tivtu

Vodeća internacionalna škola

Knightsbridge škola u Tivtu (KSI Tivat) je jedina IB World School u Crnoj Gori, a pruža visokokvalitetno školovanje na engleskom jeziku, na redovnoj i internatskoj osnovi, za djecu uzrasta od 3 do 18 godina. Po uzoru na britansku internacionalnu školu, Knightsbridge School London, KSI privatna škola u Tivtu nudi jedinstveno i uzbudljivo obrazovno iskustvo u Boki kotorskoj. Knightsbridge u Tivtu je više od obične privatne škole!

KSI Tivat - Plan i program

Uz licencu od strane Ministarstva prosvjete Crne Gore, internacionalna škola KSI Tivat prati plan i program International Baccalaureate, što obuhvata osnovnoškolsko, srednješkolsko i matursko obrazovanj. International Baccalaureate je visoko cijenjen na vodećim svjetskim univerzitetima, a program podstiče djecu da stiču znanje, razvijaju vještine i talente potrebne da nastave svoje studije i daju doprinos zajednici u potpunosti.

KSI ljetnji kamp

KSI ljetnji kamp je popularni program osmišljen da djeci uzrasta od 3 do 16 godina pruži nezaboravnu priliku da se opuste, zabave i sklope prijateljstva. Kamp u velikoj mjeri koristi najbolje lokacije Boke kotorske, te omogućava polaznicima da otkriju i razviju svoje talente kroz mnoštvo igara i aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom.