Pronađite svoj mir u hotelu SIRO

Filozofija hotela SIRO se zasniva na transformativnom iskustvu gostiju koje integriše fitnes, rehabilitaciju, ishranu i udoban i komforan smještaj. Hotel SIRO vjeruje da Vaša težnja za kvalitetnim životom ne bi trebalo da bude vezana za jedno mjesto – već da bude primjenjiva svuda. Bokokotorski zaliv kao prva lokacija ovog tek začetog hotelskog brenda, SIRO Boka Place – pažljivo je odabrana tako da iskoristi bogatstvo mogućnosti za rekreaciju, istraživanje i aktivnosti koje pruža neposredno prirodno okruženje.

Hotel SIRO - sobe i apartmani

U SIRO hotelu goste očekuje širok izbor smještaja, od studio apartmana do prostranih trosobnih dupleksa i penthausa. Sobe i apartmani u hotelu SIRO osmišljeni su tako da omoguće odmor i da podstaknu oporavak i podmlađivanje upotrebom inovativog dizajna i napredne tehnologije. Kvalitetni dušeci, umirujući spa tuš i privatni prostori za istezanje i meditaciju osiguravaju da svakim danom imate sve više energije. Apartmani SIRO hotela pružaju wellness aspekt diskretno integrisan u prostor, dopunjene potpunim pristupom SIRO-ovom wellness centru, koji uključuje bazen, teretanu, saunu i fitnes studije.

Boka Place zajednica

Atraktivni novi urbani kvart u čijem središtu se nalazi wellness, Boka Place je osmišljen sa fokusom na holističko zdravlje i blagostanje, pružajući kreativne prostore za život, druženje, ishranu i šoping u inovativnom, dinamičnom i urbanom okruženju. Za sve one koji su u potrazi za novim domom, u ponudi se nalaze i nekretnine u Boki na prodaju, u kompleksu Boka Place, kao i SIRO rezidencije i apartmani za ispunjen život na samoj obali mora.