Rezidencije Boka - više od običnih nekretnina

Rezidencije Boka su dizajnirane za one koji cijene ljepše stvari u životu. Naše nekretnine za prodaju uključuju dizajn otvorenog plana, privilegovan pristup SIRO wellness centru i besprekorne zatvorene i otvorene prostore koji stvaraju osećaj udobnosti i elegancije. Rezidencije Boka nude moderne stanove za one koji teže boljem – Vaš prostor u kome možete da projektujete svoju ličnu interpretaciju onoga kako smatrate da je najbolje živjeti. Naša ponuda se smatra jednom od najboljih ponuda luksuznih nekretnina u cijeloj Crnoj Gori u kojem možete projektovati život gde vam je sve na dohvat ruke.

  • Studio, jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani
  • Stanovi ispunjeni svjetlošću, dizajn otvorenog tipa, sa prozorima od poda do plafona
  • Mirni prostori za život i zabavu na otvorenom
  • Povlašćen pristup SIRO wellness centru
  • Opcioni program za upravljanje rentiranjem M Residences

Hotel SIRO

U srži filozofije Boka Place nalazi se SIRO, nova impresivna lifestyle destinacija koja će vas njegovati, ohrabriti i osnažiti da budete bolji. Stanovi na prodaju u Boki u okviru SIRO kompleksa su takođe sjajna opcija za sve one koji su u potrazi za idealnim životnim prostorom.

Dostupno u zakup

Maloprodaja i ugostiteljstvo – Prostori dostupni za iznajmljivanje

Boka Place je pozicionirana da postane novi centar za druženje i rekreaciju. Ovaj trenutak predstavlja izvanrednu priliku da brendovi i ugostitelji koji žele da budu pioniri nove vizije razvoja postanu dio ovog izuzetnog projekta.