Mjesto za porodicu

Mjesto za cijelu porodicu

Malo je destinacija koje se mogu pohvaliti svestranom ponudom koja pogoduje klijentima koji traže miran, porodični život. Duga i topla ljeta okupana suncem – sa više od 280 sunčanih dana godišnje – spektakularni Bokokotorski zaliv i bezbjedno i prijatno okruženje predstavljaju savršen ambijent za stvaranje uspomena na djetinjstvo koje će se pamtiti do kraja života.

Smještaj

Porto Montenegro raspolaže velikim izborom porodičnog smještaja, pogodnim za odmor. Hotel Regent Porto Montenegro nudi dječje sadržaje, uključujući kolijevke i krevete za bebe, kao i dva namjenska dječja bazena. Naš izbor apartmana za odmor nudi pogodnost porodičnog smještaja sa kuhinjom u luksuznoj verziji sopstvenog doma.

Događaji i aktivnosti

Porto Montenegro obiluje aktivnostima za djecu, naročito tokom dugih ljetnjih dana. Jedrenje i vožnja čamcem po zalivu popularni su među djecom svih uzrasta, sa nastavom i kursevima koje nudi PMYC. Dok ste na kopnu, veliki izbor sportova i aktivnosti – uključujući streličarstvo, tenis, dječje pozorište i gađanje glinenih golubova – osigurava da uvijek postoji nešto što će držati pažnju vaše djece, svakoga dana po čitav dan.

Igrališta

Porto Montenegro nudi mnoštvo opcija za bezbjednu i sigurnu igru. Prostrani travnjaci Arene nude izdašan prostor za aktivnosti svih vrsta. Za mlađu djecu naročito je pogodno igralište Gusarski brod koje se nalazi u blizini, dok je Kapetanov park omiljeno mjesto za porodične piknike i duge šetnje u prirodi.

Klubovi i kampovi

KSI ljetnji kamp osmišljen je tako da djeci uzrasta od tri do 16 godina pruži priliku da se zabave i steknu prijatelje, ali i da otkrivaju i razvijaju svoje talente kroz razne igre i aktivnosti.

Knightsbridge School International

Knightsbridge School je vodeća međunarodna dnevna škola i internat u Crnoj Gori, koja pruža visokokvalitetno International Baccalaureate (IB) obrazovanje dječacima i djevojčicama uzrasta od tri do 18 godina. Po uzoru na londonsku školu sa kojom dijeli svoje ime, ona usmjerava učenike i omogućava im da postanu kreativni, kritički i refleksivni mislioci.